Close

8. april 2020

Geopark Evenementenkalender 2020

De Geopark-Carrier Association Braunschweiger Land – Ostfalen is optimistisch in deze tijden en heeft samen met het Natuurpark Elm-Lappwald en de stad Königslutter am Elm de nieuwe evenementenkalender gepubliceerd. 2020 is een recordjaar: met bijna 400 evenementen is de kalender nog nooit zo uitgebreid geweest als dit jaar. Van kinder- en vakantieactiviteiten tot begeleide wandelingen en rondleidingen tot concerten en festivals, er is iets voor jong en oud. Met de belangrijkste informatie zoals datum en tijd, ontmoetingspunt, kosten en organisatoren geeft de brochure een optimaal overzicht van tal van evenementen- en excursietips in het grootste Geopark van Duitsland.

Vanwege de huidige gebeurtenissen vinden er momenteel geen evenementen plaats. De distributie vindt plaats op de bekende bezorgpunten op een later tijdstip, online is de Geopark evenementenkalender al beschikbaar onder www.geopark-hblo.de. Als alternatief wordt het per post verzonden op verzoek op het kantoor van Geopark. Voor de inwoners van Königslutter en omgeving is het mogelijk om de kalender contactloos op te halen vanaf de binnenplaats van de Umweltburg (Niedernhof 6) tijdens de gebruikelijke kantooruren (zie foto). Het browsen kan al aanleiding geven tot anticipatie van een hopelijk snel terugkerende normaliteit. Voor meer informatie u contact opnemen met: 05353 3003 of info@geopark-hblo.de.

8. april 2020

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *