Close

11. november 2019

Duurzame ontwikkeling staat voor iedereen op de mond

En dat is maar goed ook, want het draait tenslotte om het hele gebeuren: het toekomstige project Aarde! Dus doe mee! Toon uw ideeën en neem deel aan de Federale Milieuwedstrijd! Elk jaar biedt de BWU alle jongeren de mogelijkheid om mee te doen en milieuproblemen tegen te gaan met hun eigen ideeën. De concurrentie vraagt om de vaststelling van de oorzaken van milieuproblemen, om te zoeken naar oplossingen en om passende uitvoeringen.

Wie kan deelnemen? Alle jongeren tussen de 10 en 20 jaar die geïnteresseerd zijn in wetenschap en/of samenleving kunnen deelnemen. Dit omvat leerlingen uit alle algemene en beroepsscholen, jeugdgroepen en deelnemers aan vrijwilligerswerk.

Welke onderwerpen zijn mogelijk? Het spectrum van mogelijke projectthema’s en projectformaten is breed en varieert van wetenschappelijke studies, milieuontwikkelingen, milieueducatiemaatregelen en campagnes tot mediaprojecten. Het is belangrijk dat een milieukwestie centraal staat in het project.

Inschrijven kan tot 15 maart 2020 onder www.bundesumweltwettbewerb.de.

11. november 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *