Close

18. juni 2018

Wilderness Knowledge en Bushcraft in de Findlingsgarten – Wilderness Week in de herfstvakantie in het Geopark

Om een echte survivalist te zijn en alleen te leven in en van de natuur? Geen probleem tijdens de Wilderness Week in de Findlingsgarten!
Het Geopark organiseert een wildernisweek voor kinderen in de tweede week van de herfst. Het draait allemaal om wildernis kennis en bushcraft. Wat kan ik eten in de natuur? Hoe oriënteer ik me in het bos? Hoe maak ik zelf touwtjes? Deze en vele andere vragen worden op een speelse en spannende manier verduidelijkt. De Wildernisweek in de Findlingsgarten in Königslutter vindt plaats van 8 tot en met 12 oktober 2018, dagelijks van 8.30 tot 15.30 uur. De kosten bedragen 125,- Euro (incl. lunch). Inschrijven is verplicht bij Tel. 05353 3003 of info@geopark-hblo.de.

18. juni 2018

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *