Close

8. april 2020

Geopark Kalender over begivenheder 2020

Geopark-Carrier Association Braunschweiger Land – Ostfalen er optimistisk i disse tider og har udgivet den nye kalender over begivenheder sammen med Naturparken Elm-Lappwald og byen Königslutter am Elm. 2020 er et rekordår: Med næsten 400 arrangementer har kalenderen aldrig været så omfattende som i år. Fra børne- og ferieaktiviteter til guidede vandreture og offentlige ture til koncerter og festivaler er der noget for unge og gamle. Med de vigtigste oplysninger som dato og klokkeslæt, mødested, omkostninger og arrangører giver brochuren et optimalt overblik over en lang række event- og udflugtstips i Tysklands største Geopark.

På grund af aktuelle begivenheder, er ingen begivenheder i øjeblikket finder sted. Fordelingen finder sted på de kendte leveringssteder på et senere tidspunkt, online er Geopark-eventkalenderen allerede tilgængelig under www.geopark-hblo.de. Alternativt vil det blive sendt med posten på anmodning på Geopark kontor. For indbyggerne i Königslutter og det omkringliggende område er det muligt at hente kalenderen kontaktløs fra gården af Umweltburg (Niedernhof 6) i den sædvanlige åbningstid (se foto). Browsing kan allerede give anledning til forventning om en forhåbentlig snart vender tilbage normalitet. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte: 05353 3003 eller info@geopark-hblo.de.

8. april 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *