Close

19. december 2019

Minister Tonne uddeler tre Geopark-steder som et fritidscenter for læring

Niedersachsens kulturministerium tegnede tre faciliteter i Geopark Harzen . Brunswick Land . Ostfalen som et fritidsuddannelsessted i henhold til BNI (Uddannelse for bæredygtig udvikling). Sammen med det kommunale museum Schloss Salder og operatørerne af Geopoint Jurameer Schandelah (Dr. Scheller Foundation og Statens Naturhistoriske Museum Braunschweig) indgav Geopark-Carrier Association Braunschweiger Land – Ostfalen en ansøgning om anerkendelse i Kulturministeriet. I Königslutter er Geopark-kontoret nu blevet tildelt læringsstederne Infozentrum, Findlingsgarten og Hainholz Adventure Quarry.
Kulturminister Grant Hendrik Tonne overrakte skuespillerne anerkendelsesbeviset ved en ceremoni den 14.11.2019 på Geopark Informationscenter. De tre anerkendte læringssteder præsenterede sig for eksempler fra deres pædagogiske tilbud.

De anerkendte læresteder for fritidsaktiviteter støttes af blandt andet Kulturministeriet og Statsskolemyndigheden gennem regelmæssige arrangementer for videreuddannelse og udveksling af erfaringer. De vigtigste opgaver for anerkendte fritidsuddannelsessteder er forberedelse og gennemførelse af regionale skole- og undervisningsrelaterede uddannelsesprogrammer, vejledning og videreuddannelse af lærere og udarbejdelse og udlån af undervisnings-, undervisnings- og selvundervisningsmateriale.

Vil du vide mere om vores arbejde med BNI? Kontakt os, vi ser frem til at se dig!

19. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *