Close

18. juni 2018

Wilderness Viden og Bushcraft i Findlingsgarten – Wilderness Uge i efterårsferien på Geopark

At være en rigtig survivalist og leve alene i og fra naturen? Intet problem under Wilderness Week i Findlingsgarten!
Geopark arrangerer en vildmarksuge for børn i den anden uge af efteråret. Det handler om vildmark viden og bushcraft. Hvad kan jeg spise i naturen? Hvordan orienterer jeg mig i skoven? Hvordan laver jeg selv strenge? Disse og mange andre spørgsmål er afklaret på en legende og spændende måde. Vildmarksugen i Findlingsgarten i Königslutter finder sted fra 8. til 12. oktober 2018, dagligt fra klokken 8.30 til 15.30. Prisen er 125,- Euro (inkl. frokost). Tilmelding er påkrævet på Tlf. 05353 3003 eller info@geopark-hblo.de.

18. juni 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *